Na kiosku u centru Kraljeva ostavila pasoš i telefon uz riječi “neko će doći po to”, pa MISTERIOZNO NESTALA

311

Ni posle sedam godina potrage još nije pronađena Biljana Đorić (26) iz Mataruške Banje kod Kraljeva, studentkinja Ekonomskog fakulteta u Kosovskoj Mitrovici, koja je misteriozno nestala 2. decembra 2015. godine.

Biljana Đorić je, podsećamo, poslednji put viđena te večeri, oko ponoći, kod nekadašnje kafane „Zadužbina“ u centru Kraljeva. Tu je, ostavljajući svoj mobilni telefon i pasoš na pultu kioska uz reči „neko će doći po ovo“, ušla u taksi iz kojeg je, posle kraće vožnje, samo nekoliko minuta kasnije izašla u Karađorđevoj ulici. Tu joj se, potom, gubi svaki trag.

Iako sedam punih godina nemaju baš nikakav opipljiv trag, nikakvu pravu informaciju, njeni roditelji, otac Goran i majka Vesna, proživljavajući gotovo svakodnevni pakao, i dalje veruju i nadaju se da je njihova kćerka živa i zdrava.

– Nema je, pa je nema, a naša potraga kao da udara u zid. Posumnjali smo da je otišla u neki manastir, pokušavali da to saznamo u patrijaršiji, obilazili smo ženske manastire, upućivali dopise, ali bez odgovora. U jednom manastiru su nam rekli su da je Biljana punoletna i da ako ne želi da se zna da je u manastiru, oni ništa ne mogu da nam kažu – kaže Biljanin otac Goran Đorić.

Prema njegovim rečima, nije bilo nikakvog razloga i ništa nije upućivalo na to da će kćerka bez traga nestati.

– Tada je imala 19, a danas ima 26 godina. Iza nas je dugih sedam godina. I svakog jutra se budimo nadajući se da će nas baš tog dana pozvati i reći da je živa i zdrava, da je dobro. Samo nam je to bitno, ništa drugo – kažu neutešni roditelji.

(Novosti)
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *