NAČELNICA HITNE SLUŽBE U NOVOM PAZARU: Već su tri mladića poginula na ovom mjestu!

162

Petnaestogodišnja djevojčica poginula je juče ujutru na pješačkom prelazu u Novom Pazaru kada je udarilo vozilo kojim je upravljao maloljetnik sa probnom vozačkom dozvolom.

Na djevojčicu je nakon toga naletio i kombi kojim je upravljao 58-godišnji S. Ć. koji se nije zaustavio, zbog čega mu je policija odredila zdržavanje do 48 časova.

O detaljima ove nesreće pričaće Elvira Lukač Radončić, načelnica Hitne službe u Novom Pazaru.

– Taj prvi poziv, naša ekipa je primila oko 06:40 ujutru od slučajnog prolaznika i rekao da je nastradao pješak u saobraćaju. Naša ekipa se odmah odazvala i na licu mjesta u 06:45 mogla je samo da konstantuje smrt djevojčice – rekla je načelnica.

Nakon toga, spomenula je obdukciju tijela 15-ogodišnjakinje:

– Obdukcija je rađena juče, čekamo da se oglasi javni tužilac povodom tih nalaza i onda ćemo znati tačan uzrok smrti, koja je poginula na samom pješačkom prelazu.

Potom je rekla da ovo nije prvi put da se dogodila smrt na ovom mjestu.

– Na žalost, taj slučaj nas je sve potresao i tačno je da nije prvi put da se to događa u neposrednoj blizini tog mjesta. Prije godinu dana, nedaleko od tog mjesta poginula su tri mlada momka od 18, 19 i 20 godina. To su traumatične stvari, željela bih da apelujem na sve vozače da prilagode brzinu shodno vremenskim uslovima, da sporije voze u blizini škole i pješačkog prelaza – rekla je načelnica.

Sandžak Danas / Kurir
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *