NAJNOVIJE INFORMACIJE O STANJU RASIMA LJAJIĆA: Oglasio se direktor KC Niš

193

Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju kada je poginuo predsednik Izvršnog odbora te stranke Branko Gogić koji je upravljao automobilom koji je izleteo sa auto-puta.

– Stanje Rasima Ljajića je sasvim dobro, dijagnostika urađena u ponedeljak je u redu, prima lekove protiv bolova i pratimo ga, rekao je danas direktor Kliničkog centra Niš Zoran Perišić, prenosi Telegraf pisanje Tanjuga.

Rasim Ljajić, Auto-put, Saobraćajna Nesreća
FOTO: KURIR TELEVIZIJA, MARINA LOPIČIĆ

Aleksinačko osnovno javno tužilaštvo ranije je saopštilo da je do saobraćajne nezgode došlo oko 8.50 u saobraćajnoj traci iz smera Beograda ka Nišu u blizini Ražnja tako što je vozilo “škoda superb kvatro” gde je Ljajić bio na mestu suvozača sletelo s kolovoza i prošlo kroz zaštitnu ogradu nakon čega se prevrnulo.

Navodi se da je zamenik javnog tužioca Janko Dinić nakon izvršenog uviđaja utvrdio da je vozilom najverovatnije upravljao direktor preduzeća “Emisiona tehnika i veze” Branko Gogić kome je na licu mesta konstatovana smrt, a Ljajić je zadobio teške telesne povrede.

RASIM LJAJIĆ ČUDOM PREŽIVEO:  U teškoj saobraćajnoj nesreći kod Ražnja volanom poginuo Branko Gogić
00:48

RASIM LJAJIĆ ČUDOM PREŽIVEO: U teškoj saobraćajnoj nesreći kod Ražnja volanom poginuo Branko Gogić

Tužilaštvo je saopštilo da trenutno uzrok saobraćajne nezgode nije poznat. Navodi se da je uz uviđaj lica mesta dat nalog za izuzimanje putničkog vozila koje je učestvovalo u nezgodi radi eventualnog veštačenja. Izdat je i nalog za obdukciju tela vozača, pokojnog Gogića u Zavod za sudsku medicinu u Nišu.

Naknadno je dat i nalog da se obavi razgovor sa Ljajićem kada to njegovo zdravstveno stanje dozvoli u cilju prikupljanja svih relevantnih činjenica na osnovu kojih će se doći do saznanja o uzroku nastanka saobraćajne nezgode.

(Kurir.rs/Telegraf)
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *