NAMERNO BACALI PETARDE PORED BEBE: Otac odlučio da se obračuna sa njima i RAZBACAO IH PO ULICI (VIDEO)

157

Muškarac je mladiće upozorio, a kada su oni nastavili bahato da se ponašaju, fizički se obračunao sa njima “razvlačeći ih” po ulici na Bulevaru kralja Aleksandra.

U Bulevaru Kralja Aleksandra se dogodio incident, a snimak je završio na društvenim mrežama. Kako se navodi ispod video zapisa, mladići su muškarcu sa bebom bacili petardu pod noge. On ih je upozorio, a kad su nastavili sa bahatim ponašanjem, rešio je da se obračuna sa njima.

Društvenim mrežama kruži snimak na kom se vidi kako se grupa muškaraca bije nasred ulice na Zvezdari u blizini Đeram pijace.

U opisu podeljenog videa je navedeno da je muškarac napao tri momka koji su prethodno bacili petardu pored bebe koja je bila sa njim. Kako tvrde očevici, najverovatnije je reč o ocu deteta.

Navodno, mušakarac je mladiće upozorio, a kada su oni nastavili bahato da se ponašaju, fizički se obračunao sa njima.

Automobili su bili prinuđeni da stanu kako nekog od mladića ne bi pregazili. Kako se vidi, pojedini su ležali na asfaltu. Nije poznato kako se završio ovaj incident.

Video na linku

https://www.blic.rs/vesti/beograd/namerno-bacali-petarde-pored-bebe-otac-odlucio-da-se-obracuna-sa-njima-i-razbacao-ih/nt7ktze#

Blic.rs
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *