Napadnuta američka vojna baza u Vašingtonu- upaljen alarm i izdato upozorenje; “Sakrijte se”

114

Vojna baza “Anakostija Boling” nalazi se u Vašingtonu i u njoj je smešteno oko 17.000 vojnika i civila.

Američka vojna baza “Anakostija Boling” oglasila je alarm zbog potencijalnog naoružanog napadača koji je ušao u nju. Iz te vojne baze upozorili su one koji se u njoj nalaze da se sakriju i pripreme za borbu ako bude potrebe

“Lokdaun, lokdaun, lokdaun. U bazi je potencijalno naoružana osoba. Ukoliko je sretnete i imate mogućnost, bežite. Ako nemate odstupnicu, sakrijte se.

Zabarikadirajte vrata, isključite svetlo i zvono na telefonu i ostanite tihe. Ako ste se sakrili, budite spremni i na borbu”, objavljeno je na Fejsbuk stranici baze.

Potom je saopšteno da se radi o dvojici Afroamerikanaca, te navedeno da se osoblje baze ne upušta u potragu za njima, već da ih prijavi bezbednosnoj službi.

Vojna baza “Anakostija Boling” nalazi se u Vašingtonu i u njoj je smešteno oko 17.000 vojnika i civila.

U njoj se nalazi i sedište američke vojno-obaveštajne agencije (Defence Intelligence Agency).

https://www.facebook.com/jbabdc/posts/10158074547962109

LOCKDOWN LOCDOWN | Postoji potencijalno naoružana individua u zajedničkoj bazi Anacostia-Bolling, posljednja poznata lokacija je bila na južnoj strani u blizini kasarne Blanchard. Ako naiđete na pojedinca i imate siguran put, trčite. Ako nemate siguran put za pokretanje, sakrijte se. Zabarikadirajte vrata, ugasite svjetla i zvonite mobitel, i šutite. Ako se krijete, pripremite se za borbu.
Opis pojedinca je srednje građe koji nosi Gucci torbu. Ako vidite osobu, pozovite 911 ili BDOC na 202-767-5000.
Izvor: B92Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *