NOVA MISTERIJA U SLUČAJU NESTALOG PERIŠA: Neko je pregledao objavu na Instagramu sa Matejevog profila, svi se pitaju ko?! (VIDEO)

241

Na Instagram stranici Nestali Matej Periš, posvećenoj Splićaninu za kome skoro mesec dana tragaju policija i građani, pojavila se nova neverovatna objava. Naime, oni su na Jutjubu objavili snimak na kome se vidi kako je neko sa Instagram profila Mateja Periša pregledao objavu u kojoj su ga tagovali.

Sa ove stranice su naveli da, ukoliko to nije uradila policija, moglo bi biti moguće da je Matej ušao na svoj profil.

aktivnost na profilu
AKTIVNOST NA PROFILUFOTO: PRINTSCREEN YT

Da podsetimo, ovo nije prvi put da se vidi aktivnost na mrežama nestalog Splićanina. Prošlog petka, posle puna 22 dana, Matej je bio dostupan na Vajberu u 21:53 sata.Ljudi koji ne gube nadu da će se nestali mladić pojaviti podelili ovu informaciju, što je izazvalo lavinu komentara na mrežama! Jedno od objašnjenja je da je policija bila ulogovana na njegov nalog kako bi proverila komunikaciju iz prethodnog perioda.

Ova teorija se pokazala kao tačna jer ju je dan kasnije potvrdio i Matejev tata Nenad Periš, koji je pojasnio da su operativci MUP ulazili na Vajber i proveravali prepiske.

– Verovatno su se operativci i ovog puta ulogovali na Instagram, kako bi ponovo prošli kroz Matejeve prepiske, naročito ako znamo da je on u noći nestanka koristio ovu aplikaciju kako bi se dopisivao – pojasnio je izvor Kurira.

Podsetimo, Splićanin je nestao noć uoči Nove godine, a njegovi prijatelji su, prema zvaničnim informacijama, nestanak prijavili 31. decembra u 18 časova. Mladić je, kako je rekonstruisano, bio u klubu Gotik u Beton hali, odakle je izašao oko 01.43 sata, pa trčeći otišao do Sava promenade.

Nadzorna kamera restorana snimila ga je kako prilazi ledenoj Savi. Video nadzor je snimio i kako neki “objekat” pliva u reci, a ispostavilo se da je tu poslednji put uhvaćen signal njegovog mobilnog u 02.05 sati.

Kurir.rs
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *