Novi detalji nesreće u kanjonu Tare: Automobil udario u bankinu pa se SURVAO U PROVALIJU (VIDEO)

222

Jelena Vuković (27) iz Mojkovca poginula je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u petak oko 17 časova u kanjonu Tare na magistralnom putu Mojkovac – Pljevlja.

Nakon nesreće iz provalije je izvučeno živo dijete, dok se traga za još dvoje djece. Dijete koje je smješteno u pljevaljskoj bolnici, prema informacijama iz ove zdrastvene ustanove, stabilnog je zdravstvenog stanja.

Žena vozač izgubila život, dvoje dece se traže – saopšteno je iz OKC Uprave policije.

Suprug i otac porodice rekao je da je majka u automobilu putovala sa svo troje djece. Djeca su uzrasta 2, 4 i 6 godina.

Tužiteljka Sanja Golubović po završetku uviđaja kazala je za podgoričke „Vijesti“ da će istraga pokazati kako je došlo do nesreće.

Vozilom je upravljala ženska osoba, koja je stradala. U vozilu se nalazilo troje djece. Jedno dijete je izvučeno iz kanjona rijeke Tare i ono je transportovano do Opšte bolnice Pljevlja, dok se za dvoje djece još uvijek traga – rekla je Golubović.

Nakon sletanja sa puta, automobil je završio u reci Tari.

Nejasno je kako je došlo do nesreće jer, prema tvrdnjama očevidaca, nije bilo tragova kočenja, već je automobil udario u zaštitnu bankinu i survao se u provaliju. Nesreća se dogodila nedaleko od mosta na reci Tari.

Automobil se kretao iz pravca Mojkovca prema Šarancima gde je boravio suprug i otac porodice, i gdje se Jelena sa djecom bila i uputila. Porodica je preko ljeta boravi na selu u Šarancima, dok tokom zimskog perioda boravi u Mojkovcu.

(Kurir.rs/Novosti)
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *