Novi Pazar: INCIDENT NA NASTUPU SLOBE RADANOVIĆA, UHAPŠENE DJEVOJKE /VIDEO/

268

Pjevač Sloba Radanović imao je nastup u Novom Pazaru na kojem se dogodio incident, čemu svedoči i snamak koji se pojavio na društvenoj platformi TikTok.

Na objavljenom snimku se vidi klub u kojem je Sloba Radanović održao nastup i nekoliko policijskih patrola s upaljenim rotacijama ispred kluba. Kako se navodi u opisu objavljenog videa, incident se dogodio nakon što je pjevač završio svoj nastup.

“Djevojke zadirkivale policajce na dužnosti pa završile u policiji”, piše dalje u opisu videa.

@regija.rsss Nakon incidenta koji se dogodio posle nastupa Slobe Radanovića, u Novom Pazaru, devojke su sa terase zadirkivale policajce na dužnosti nakon masovne tuče koja se dogodila. Policajci su provalili u stan! #balkan #fyp #bakaprase #adaktar #anjablaa #foryoupage #novost #vest #zeljkomitrovic #devito #teodoradzehverovic #crnicerak #musicweekfestival #srbija #beograd #novisad #reljapopovic #nikolija #zera #kristijangolubovic #zadruga #zadruga5 #pink #annalazarevic #janko #mudja #janadacovic #stefanjankovich #viral #sandzak #novosti #rozaje #put #voznja #europride #gejparada #uklincu #vojaz #voyage #zeljkomitrovic #sandzaklije #sandzaktiktok #sandzak #sjenica #tutin #hrvatska #viralno #hrvatskatiktok #europrajd #europride #kraljicaelizabeta #cacak #cacaktiktok #beogradnavodi #zadruga5 #zadruga6 #bakaprase #zeljkomitrovicvsbakaprase #jelenagolubovic #jovanajeremic #igormilosevic #vesti #informer #alo #protesti #pink #kurir #mau #aleksandraprijovic #aleksandranikolic #amigshow #ognjenamidzic #sandraresic #sanjalilwolf #novipazartiktok #novipazarcars #slobaradanovic #novipazar #caffecigla #cigla #novipazar #policija #mup #sup ♬ original sound – ⚡𝙡𝙚𝙜𝙖𝙡.𝙚𝙙𝙞𝙩⚡

– Stvarno nisam upoznat šta se dogodilo, ali tokom nastupa, odnosno dok sam pjevao tim divnim ljudima nije bilo nikakvog incidenta. Ostalo ne mogu da komentarišem s obzirom na to da stvarno nisam ni čuo, a nije ni jasno da li je snimak od sinoć ili nekog drugo nastupa koje sam u proteklih mjeseci održao u Novom Pazaru – izjavio je Sloba.

kurir.rs/telegraf.rs
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *