NOVI PAZAR Porodica muškarca koji je pronađen mrtav u stanu negira da se predozirao! Tvrde da je preminuo od posledica sukoba

120

NOVI PAZAR – Beživotno tijelo muškarca (37) pronađeno je danas u stanu u centru Novog Pazara. Porodica negira da se njihov najmiliji predozirao, kako se prvobitno pojavila informacija, već kažu da je prethodne noći imao obračun sa nepoznatim osobama. Ipak, šta se tačno dogodilo trebalo bi da utvrdi istraga.

Novopazarac H.K. (37) pronađen je bez znakova života u Ulici Stefana Nemanje u centru Novog Pazara. Prvobitno se mislilo da je H.K. preminuo od posljedica predoziranja drogom, međutim iz njegove porodice to negiraju. Kažu da je H.K. imao obračun sa za sada nepoznatim osobama.

„Momak se nije predozirao, već je sinoć imao problem sa nekim momcima. Sada će sudski vještaci utvrditi da li je od tih posljedica večeras i preminuo“, kratko nam je prokomentarisao član porodice nastradalog mladića.

Iz Novopazarske policije za sada nema zvaničnih informacija o ovom događaju, a za portal nova.rs je rečeno je da oni čekaju zvanični izvještaj sa odjeljenja patologije OB Novi Pazar.

Indeksonline.rs
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *