Novi Pazar -Tutin: U dvije jezive tragedije za 48h sedmoro djece ostalo bez očeva

280

Dvije jezive tragedije za 48h: Sedmoro mališana ostalo bez očeva, djeca vrištala kad su vidjela kako im otac gine.

U dva dana dvije slične tragedije potresle su Sandžak. Prekjuče je u u Ribarićima kod Tutuna stradao Adil Rizvanović (56) dok je spremao drva za ogrev, niko od sandžačkih medija nije prenio ovu tragediju osim naše redakcije, dok je juče u novopazarskom naselju Lukare, poginuo Radovan Ristović (36), prilikom izvlačenja drva iz šume.

Rahmetli Adil Rizvanović

Rahmetli Adil Rizvanović

U subotu oko 15 časova u Ribarićima kod Tutina nastradao Adil Rizvanović (56) dok je spremao drva za ogrijev. Prema ranijem pisanju našeg portala, on je stradao u šumi nedaleko od svoje kuće, koja se nalazi u blizini manastira Crna rijeka.

„Ne zna se kako je nastradao. Pretpostavlja se da je palio traktor na gurku, a pošto je bilo klizavo, došlo je do prevrtanja traktora“, navodi rođak nastradalog Rizvanovića.

Kako dodaje, u Adilovoj blizini u tom trenutku nije bilo nikoga, a kada su ga pronašli, još je bio živ.

„Kada su ga našli, uspio je samo da izgovori: „Ja sam polomljen“. Nakon toga je upao u komu, a na putu do bolnice je izdahnuo. Danas mu je bila dženaza. Iza njega je ostalo četvoro dece“, zaključuje naš sagovornik.

Samo dan kasnije, odnosno jutros, u novopazarskom naselju Lukare nastradao je Radovan Ristović (36) prilikom izvlačenja drva iz šume. Prema prvim informacijama iz istrage, njega je udarilo drvo vezano za traktor.

„Preminuo je na licu mjesta. Da nesreća bude veća, on je otac troje mališana koji su bili sa njim u šumi. Tu je bio i njegov prijatelj koji je i zvao Hitnu pomoć, ali bilo je kasno. Djeca su vrištala kada su videla da im je otac nastradao“, prepričava užasne scene sagovornik našeg portala.

Mještani sela Lukare, koje se nalazi desetak kilometara od Novog Pazara, imaju samo riječi hvale za nastradalog čoveka.

„Važio je za poštenog i više nego vrijednog čoveka. Sve nas je ovo pogodilo mnogo, šteta što je ugašen jedan mlad život“, kazali su mještani sela Lukare.

Policija je izvršila uviđaj na licu mjesta.

Foto ilustracija

Foto ilustracija

Sandžak Danas / Nova
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *