NOVI SNIMCI IZ “GOTIKA” IZ NOĆI MATEJINOG NESTANKA Da li se ovde krije ključni trag koji bi otkrio zašto je mladi Splićanin ISTRČAO IZ KLUBA? (VIDEO)

270

Društvene mreže preplavili su snimci iz beogradskog kluba “Gotik” u kom je 31. decembra s prijatlejima bio Splićanin Matej Periš kom se te noći, dva sata posle ponoći, izgubio svaki trag.

Na snimcima koji sada kruže društvenim mrežama vidi se kakva je bila situacija u klubu u noći kada je Mateja nestao. Nastupali su pevač Cobi i Elena Kitić, ćerka pevača narodne muzike Mileta Kitića.

Društvene mreže preplavili su snimci iz beogradskog kluba “Gotik” u kom je 31. decembra s prijatlejima bio Splićanin Matej Periš kom se te noći, dva sata posle ponoći, izgubio svaki trag. Na snimcima koji sada kruže društvenim mrežama vidi se kakva je bila situacija u klubu u noći kada je Mateja nestao. Nastupali su pevač Cobi i Elena Kitić, ćerka pevača narodne muzike Mileta Kitića.

Prema informacijama koje kruže društvenim mrežama, a koje navodno dojavljuju oni koje su kobne noći bili u “Gotiku”, Mateja je sa prijateljima stajao u blizini bine.

https://www.instagram.com/p/CYWn3fOl-G8/

Podsetimo, potraga za Spićaninom koji je kobne noći istrčao iz kluba, a potom nestao bez traga, traje već 10 dana. Matejev otac danima je u Beogradu i prati potragu za sinom.

Blic.rsKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *