Oglasila se bivša žena: “On je meni iskočio na put. Ugrozio je moj život i našeg djeteta

148

Za dane vikenda na području Bosansko-podrinjskog kantona Goražde, u ulici 1. Slavne Višegradske brigade i u mjestu Brzača – Grad Goražde, dogodile su se dvije saobraćajne nezgode sam materijalnom štetom i jednim povrijeđenim licem.

Protiv vozača koji su prouzrokovali saobraćajne nezgode naknadno će biti poduzete Zakonom predviđene mjere i radnje. Jedna od saobraćajnih nesreća koja se dogodila u Goraždu je i nesreća u kojoj su učestvovali Suneja Avemodvski kao vozač i Meris Bajrić kao pješak.

Kako tvrdi Meris, ona ga je pregazila automobilom.

Redakcija portala Crna-Hronika kontaktirala je Suneju kako bi saznali i drugu stranu priče.

“Ja Sunejja Avmedoski izjavljejem da informacije koje ste dobili sa druge strane su netačne. Za svaki detalj saobraćane nezgode koja se dogodila u subotu 19.11.2022 ima izvještaj u MUP BPK Goražde.

On je od ranije poznat policiji zbog svog nasilnog ponašanja i konzumiranja narkotika. I za to također postoje izvještaji iz policije. Protiv njega se vodi postupak za uznemiravanje, prijetnje i fizičkog nasilja. Da je istina da je bio pokušaj ubistva kao što navodi osoba sa druge strane priče, ja bih bila u prostorijama policijske uprave.

Gospodin koji vam je iznio svoju priču nije istinita. Osoba je meni iskočila na put. To je sam izjavio u policijskoj upravi. Pokušao je ugroziti moj život i našeg zajedničkog djeteta. Sve informacije su navedene u policijskoj upravi. A da je bio pokusaj ubistva ja ne bih bila na slobodi. To je sve što ću izjaviti” – rekla je Suneja Avmedovski.

(Izvor: Crnahronika.info)
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *