Oglasio se Gaćinović: Žao mi je, nisam ljut, hvala svima! Jednostavno…

318

Simbol neverovatnog uzleta Novog Pazara, glavni arhitetkta historijske serije od sedam uzastopnih trijumfa, spakovao je kofere i krenuće u nedelju put Novog Sada. Informaciju je za Sport klub ekskluzivno potvrdio Vladimir Gaćinović.

„Istina je, odlazim iz Novog Pazara… Hvala ljudima, prevashodno navijačima i svim Novopazarcima. Žao mi je što se sve završilo na ovakav način. Ostao bih duhovno siromašniji da nisam osjetio Novi Pazar i upoznao njegovu dušu.

Nisam ljut, imao sam odlilčne saradnike, hvala svima, igračima posebno. Jednostavno, nije moglo dalje. Odlazim uzdignuta čela, ponosan na 15 utakmica u Novom Pazaru. Ne znam šta bih vam rekao u ovom trenutku…“, procedio je Gaćinović jedva kroz zube.

Iza Vladimira Gaćinovića ostala je niska sjajnih uspjeha – posle desetog kola Novi Pazar se šepurio na vrhu superligaške tabele, igrao derbi sa Crvenom zvezdom (1:2), nizao u historijskoj seriji pobjede nad Partizanom, niškim i Radničkim 1923, TSC-om, Napretkom, Spartakom… U 15 utakmica upisao je osam trijumfa, dve remija i pet izgubljenih utakmica, uz gol razliku 22:15.

Sport Klub
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *