“OPLJAČKAO ME JE” Elma Sinanović ponovo udarila na Sašu Popovića

454

Pjevačica Elma Sinanović već izvjesno vrijeme pominje Sašu Popovića i tužbu koju je podnijela protiv njega. Kako je rekla, ne odustaje jer smatra da pravda treba da bude zadovoljena.

Godinu dana nakon što je rekla da ne odustaje, pitali su je da li je došlo vrijeme da pruži ruku pomirenja Saši, pjevačica odgovara:

– Ne, on me je opljačkao i on nikada ne može sa mnom da bude u dobrim odnosima dok mi ne da pare. Jako sam razočarana, jer sam uvijek bila korektna, na estradi sam 26 godina, nikad nikome nisam ostala dužna – kaže Elma Sinanović i ističe da ta situacija ne može da se riješi ni pravnim putem:

– Ne može, prošlo je mnogo godina, zastarilo je – rekla je Elma za Kurir.

Ranije je u razgovoru za Blic otkrila da će to trajati dugo, ali da ona ima strpljenja.

– Ne odustajem, smatram da pravda treba da bude zadovoljena. Šta ću postići i koliko, ne mogu to da znam. Ono što je do mene, potrudiću se da dođe na svoje. Primijetila sam da je i nekoliko kolega podiglo tužbe protiv njega, tako da sam u ovom slučaju povukla nogu. Ima toliko nepravde na estradi, ali jedinu mi je nanio Saša Popović. Izdala sam tri albuma za njegovu produkcijsku kuću, ni dinara dobila nisam. Sa digitalne platforme mi je sve oteo, kao biznismenu mu se divim, a kao čovjek mi se gadi – rekla je za “Blic”.

(Blic/Kurir)
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *