Otac i ćerka stradali u padu aviona, mlađa ćerka ih čekala na aerodromu: Detalji užasa u BiH

175

Avion se srušio odmah po uzletanju sa aerodroma, u naselju kod restorana Osinjak

Kod Aerodroma u Prijedoru je pao avion. Stradali su pilot i djevojka, odnosno otac i ćerka. Avion se srušio odmah po uzletanju sa aerodroma Urije, u naselju kod restorana Osinjak oko 15 časova.

Letelica je pala u njivu blizu kuća.

Ogromna tragedija: Ovo je pilot koji je poginuo sa ćerkom

“O navedenom je obaveštena Direkcija za civilno vazduhoplovstvo Bosne i Hercegovine, dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor i Tužilaštvo BiH koje je nadležno za postupanje i dalje informisanje”, navodi se u saopštenju prijedorske policije.

Aerodrom Urije Prijedor

Kako javlja ATV, u padu aviona su nastradali otac, koji je upravljao avionom, i njegova starija ćerka koja je bila s njim u letelici. Mlađa kćerka je na aerodromu čekala oca i sestru da se vrate, kako bi se i ona provozala u avionu.

Poginuli otac i ćerka

Poginuli otac i ćerka

Kako zvanično saznajemo u avionskoj nesreći tragično su izgubili život Andrea i Ljubiša Aramanda. Od djevojke i njenog oca Ljubiše Aramande koji su danas poginuli u avionskoj nesreći kod Prijedora, na društvenim mrežama su se oprostili iz prijedorskog karate kluba “Shodan”.

Andrea je bila nosilac crnog pojasa 1. Dan, dok je njen otac bio nosilac smeđeg pojasa. Počivali u miru, a porodici iskreno saučešće…- naveli su FB u objavi.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *