policija Novi Pazar

Otkrivamo razlog pucanja novopazarakih inspektora, koje su žandarmi iz Kraljeva razoružali

259

Dva inspektora kriminalističke policije PU Novi Pazar suspendovana su danas, nakon što su juče na Goliji ispalili hice u vazduh kako bi, kako saznajemo od izvora iz istrage, oterali krdo divljih svinja koje je krenulo ka njima.

Prema našim saznanjima, oni su nekoliko kilometara od mjesta Duga poljana u pravcu Golije, izašli iz terenskog vozila, kako bi prošetali kroz šumu. Nakon nekoliko minuta, vidjeli su da se ka njima kreće krdo divljih svinja, izvadili službene pištolje i zapucali u vazduh.

Pošto su krenuli ka svom vozilu, njih su presrela lica, koji su se predstavili kao čuvari. Obavjestili su ih da su čuli pucnjavu, i da su pozvali žandarmeriju i policiju iz Ivanjice.

Inspektori su se predstavili i objasnili situaciju čuvarima, a nakon što je stigla policija i žandarmerija, legitimisali se službenim legitimacijama i predali oružje ovlašenom službenom licu.

O svemu je obavješten dežurno tužilac u OJT Ivanjica, koji je naložio da se izvrši uviđaj na licu mjesta.

Obzirom da nije bilo elemenata krivičnog djela, po nalogu dežurnog tužioca iz Ivanjice, novopazarskim inspekorima je vraćeno oružje.

Kako nezvanično saznajemo, oni su danas suspendovani od strane starešine novopazarske policije.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *