OVAJ DETALJ MOŽE BITI KOBAN! Oglasio se Nenad Periš: Ako je moj sin izgubio život, to je zbog OVOGA!

120

Matej Periš (27) nestao je u noći između 30. i 31. decembra u Beogradu. Sedmi dan potrage za mladićem iz Splita brodovi i čamci rečne policije sada već rutinski prolaze Savom između tramvajskog i Brankovog mosta.

Sve izvesnije je da je to mesto njegovog nestanka, jer na to upućuje lociranje signala mobilnog telefona, za koje nema još zvanične potvrde, ali i snimci nadzornih kamera.

Nenad Periš, otac nestalog mladića, ukazao je na još jedan detalj koji bi mogao da sugeriše da je nestanak posledica nekog nesrećnog slučaja. Nenad se ipak još uvek nada da je njegov sin živ.

Kako kaže, Matej je imao patike s ravnim, glatkim đonom. To je razlog što se ne isključuje mogućnost da se u kobnoj noći ako je podloga bila vlažna na strmom savskom nasipu Matej okliznuo i pao u reku Savu. To je tek pretpostavka za koju sada nema potvrde.

Kiša i najavljeni sneg mogu otežati i ovako teške usplove za potragu, pa se u sedmom danu traganja ne očekuje napredak kada je istraga u vodi u pitanju. Posebno će teško biti roniocima koji su uz pomoć sonara pretražuju savsko dno.

Jedan od predmeta koji bi mogao biti bitan je i Matejev mobitlni telefon, koji još uvek nije pronađen iako je policija uspela da rekonstruiše sve bazne stanice na kojima je lociran, poruke i pozive.

Policija već sedam dana traga za mladićem iz Splita, koji je snimljen kako trči pun sat ulicama oko Beton hale. Poslednji snimak na kome je zabeležen je onaj na kom se vidi kako ulazi u Savu. Rečna policija, spasioci i ronioci Žandarmerije pretražuju Savu. Zaronili su prvo neposredno kod lokala “Gotik”, ali su juče proširili potragu i nizvodno i uzvodno.

(Republika, Mondo)
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *