Ovo je 6 PRAVILA koja Ronaldova djeca MORAJU DA POŠTUJU

218

Svaki roditelj želi najbolje za svoje dete, pa ni Kristijano Ronaldo nije izuzetak. Proslavljeni napadač ima visoke standarde kada je reč o njihovom vaspitanju, a akcenat je više od svega na zdravom načinu života i praćenju strogo planiranog režima ishrane.

Podsetimo, fudbaler je 2010. dobio svoje prvo dete – sina Kristijana juniora, a nikada nije želeo da otkrije identitet majke koja uopšte nije uključena u dečakov život.

U junu 2017. Ronaldo je dobio i blizance Evu i Matea uz pomoć surogat majke, da bi u novembru iste godine dobio i ćerkicu Alanu sa izabranicom Georginom Rodrigez.

U aprilu 2022. Georgina je na svet donela još jedan par blizanaca – dečaka Anhela i devojčicu Belu, ali je dečak nažalost preminuo ubrzo nakon rođenja.

A hajde da vidimo kako to Ronaldo i Georgina vaspitavaju svoje petoro dece.

1. Kristijano Ronaldo junior trenira fudbal i po nekoliko sati dnevno

U Netflix dokumentarcu “I Am Georgina” slavni fudbaler naglasio je koliko je važno da pokaže deci ljubav i blagost, te da ih nikada neće pritiskati da urade bilo šta. S druge strane, njegov sin trenira i po nekoliko sati dnevno, a Ronaldo je dodao u istom dokumentarcu da bi ovaj dečak mogao da postane sjajan fudbaler ako ostane posvećen sportu. Takođe on je od oca naučio da se tušira hladnom vodom i da ne jede brzu hranu.

2. Ronaldo i njegova deca imaju zdrav, ali rigorozan način života

“Praktikujem visoko proteinsku hranu, sa puno zdravih ugljenih hidrat, žitarica od celog zrna, voća i povrća i izbegavam slatkiše”, opisao je jednom Portugalac svoju ishranu. Takođe, on nikada ne konzumira gazirana pića i pije puno vode dnevno, a ovaj način ishrane važi i za ostatak njegove porodice.

3. Ronaldova deva vežbaju nakon što pojedu slatkiše

Uprkos striktno isplaniranoj ishrani, Ronaldova deca s vremna na vreme mogu da uživaju u ponekoj poslastici. U avgustu 2016. Ronaldo je objavio snimak na kome tada 6-godišnji Ronaldo junior trči na traci za trčanje i govori: “Pojeli smo sladoled, sada je vreme da vežbamo”.

4. Ronaldo ulaže u školovanje svoje dece

Ronaldova deca upisana su u prestižnu školu za “milionere” u Portugalu, koja važi za jednu od najboljih u zemlji, potvrdili su portugaski mediji ove godine.

5. Ronaldovoj deci neophodan je ogroman prostor i privatnost

Ronaldova verenica Georgina u dokumentarcu je spomenula da je njihovoj porodici neophodan luksuz ne samo kod kuće, već i na putovanju. “Treba nam puno soba, privatni bazen, lak pristup marini u kojoj može da pristaje manji brod i poveći komad zemlje kako ne bismo morali da napuštamo vilu ako želimo da izvedemo decu u šetnju”, rekla je ona.

6. Ronaldo sprovodi strog režim higijene u svojoj porodici

Ronaldova fizička aktivnost i ishrana nisu jedino što njegova deca moraju da prate, to se odnosi i na ličnu higijenu. Tako je jednom podelio na Instagram snimak gde proverava da li su svi njegovi mališani oprali ruke pre jela.

(Blic)
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *