OVO JE JELENA (27) KOJA JE SA TROJE DJECE SLETILA U PROVALIJU

307

Jelena Vuković (27) iz Mojkovca poginula je u petak u saobraćajnoj nesreći kada je njen automobil udario u bankinu, a potom sletio u ambis kanjona Tare.

U automobilu, kojim je upravljala bilo je i njeno troje djece, staro 2, 4 i 7 godina, od kojih je četvrogodišnje dijete nađeno povrijeđeno nekoliko sati nakon nesreće. Ronioci su juče pronašli tijelo djevojčice, dok se za dječakom i dalje traga.


Jelena Vuković

Podsjetimo, nesreća se dogodila u petak oko 17.30 sati na magistralnom putu Mojkovac-Žabljak. Za sada nije poznato kako je došlo do nesreće, ali će istraga utvrditi sve detalje tragične saobraćajke. Jelena Vuković je preminula na licu mjesta, a njeno četvorogodišnje dijete je izvučeno iz provalije i prevezeno u Opštu bolnicu u Pljevlja. Spasioci Gorske službe spašavanja i ronilački tim iz Bijele već peti dan pretražuju područje.

Ronioci koji su jutros stigli iz Bijele su se povukli u popodnevnim satima i posao će nastaviti sutra, a prethodno su pretražili potez Tare dug oko četiri kilometra. U akciji učestvuje i više rafting klubova iz Crne Gore koji su još uvijek na terenu i koji su prečešljali površinu reke i priobalje od mjesta nesreće pa skroz do Šćepan polja, odnosno celom dužinom kanjona. Svi smo dali sve od sebe i tako će biti sve dok se agonija ne okonča – rekoa je juče za “Blic” jedan od učesnika potrage za dječakom i djevojčicom.

Jelena je sa djecom krenula u Šarance, jer je tamo bio njen suprug kod koga se uputila sa djecom. Ovu rutu veoma dobro zna, pa postaje nepoznato kako je došlo do nesreće. Inače, porodica preko ljeta boravi u selu Šarancima, dok tokom zimskog perioda porodica boravi u Mojkovcu – preneli su tamošnji mediji.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *