OVO JE MLADIĆ KOJEG JE OTAC UBIO NOŽEM – Prijatelji se dirljivim porukama opraštaju od druga

191

Muškarac Ž. B. (55) juče je nožem ubio sina Aleksandra B. (26) u selu Lešje blizu Paraćina nakon čega se sam prijavio policiji koja ga je odmah uhapsila.

Kako se pretpostavlja, svađa između oca i sina nastala je najverovatnije oko imovine i novca nakon čega je Ž. B. izvadio kuhinjski nož i njime zadao više uboda rođenom sinu koji je ubrzo izdahnuo u dvorištu porodične kuće.

https://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/Sr3k9kpTURBXy9mNjM1YWY4ZmIzNzc3OWM2NWQ1OWY0OTFkZGFiYTIyZC5qcGeRkwLNAxYA3gABoTAF

Otac i sin su od ranije imali narušene međuljudske odnosa, a juče je taj sukob eskalirao, kada je Ž. B. uzeo kuhinjski nož i istim usmrtio sina Aleksandra.

Do sada je bilo više prijave nasilja između oca i sina, jer su u sukobu godinama. Sin je već prijavljivao oca za nasilje, a otac sina za prijetnje.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Mladić je, prema riječima mještana bio dobar momak, a otac mu je, od smrti dede koji je živeo sa njima, pravio probleme i maltretirao ga. Na društvenim mrežama se od momka opraštaju njegovi prijatelji.

– Nema više druga mog, počivaj u miru – napisao je jedan prijatelj.

Veliki grijeh, velika tuga! Srca su nam slomljena, suza više nemamo. Jedva je čekao da dođemo za Božić, a mi jedva čekali da ga vidimo i da se ispričamo uz kafu ko što umijemo. Sva moja djeca su ga volela kao brata rođenog, ali zvjer nije imala mira. Ubio je dijete jer je bio sve što on nije, dobar čovjek, dobar drug, pametan i vrijedan domaćin – napisala je prijateljica.

 Mladić koga je otac ubio kod Paraćina

Prijatelji navode i da je ubijeni mladić bio borac za očuvanje prirode, a u komentarima na na vijest o njegovoj smrti svi imaju samo riječi hvale za njega, dok za njegovog oca navode “da je imao problema sa alkoholom i da nije bio dobar čovjek”.

– To nije otac nego monstrum. Ubiti svoje dijete to može samo čudovište – napisao je jedan prijatelj u komentaru.

(Kurir)
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *