Ovo su saobraćajnice koje će DF danas blokirati sirom Crne Gore. Na sjeveru biće blokirano nekoliko gradova

115

Demokratski front će danas u 18.30 časova blokirati 17 saobraćajnica širom Crne Gore u znak protesta zbog najavljenog formiranja manjinske Vlade, i kako kažu prekrajanja izborne volje građana.

Kako CdM saznaje, biće blokirana saobraćajnica na Zlatici kod stadiona Koma, kružni tok u Zeti i kružni tok prema Cetinju.

Kako tvrde izvori CdM-a, biće blokiran saobraćajnica na lokalitetu Persina stanicia, na ulazu u Berane iz pravca Bijelog Polja.

Među gradovima u kojima će večeras Demokratski front organizovati blokade je i Nikšić. Naime, u tom gradu će, kako navode aktivisti DF-a na društvenim mrežama, biti blokiran Bulevar 13. jula. Pola sata uoči blokade, učesnici će se okupiti na trgu Šaka Petrovića, odakle će prošetati do skvera i organizovati blokadu.

Demokratski front Budva uputio je poziv svim građanima da danas u 18.30 časova u okviru akcije “Blokadom protiv izdaje” zaustave saobraćaj na kružnom toku kod hotela Square.

Biće blokiran put nakon skretanja ka tunelu Sozina iz pravca Bara.

Opštinski odbori Demokratskog fronta Bijelog Polja donijeli odluku da će blokirati saobraćaj na dvije lokacije.

“Blokiraćemo saobraćaj u Rakonjama na semaforima i na kružnom toku na Ribarevinama, u znak protesta zbog formiranje manjinske vlade uz učešće i podršku stranaka čija je politika poražena na poslednjim parlamentarnim izborima”, poručuju iz bjelopoljskog DF-a.

Na primorju će biti blokirana magistrala između Tivta i Budve, i to u Radanovićima. Osim toga, DF će organizovati i blokadu u Herceg Novom.

Kada je riječ o sjeveru države, osim već najavljenih, biće organizovane blokade i na ulazu u Pljevlja i u Kolašin, kao i na Žabljaku.

Sve saobraćajnice biće blokirane u periodu od 18.30 do 20 časova.

M.Dušević, Cdm.me
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *