Penzioneri psovali i bežali od Vučića: “Prevara, rekli su da idemo na ekskurziju” (VIDEO)

116

Penzioneri iz Grocke koje su naprednjaci prevarom doveli u Busije, kako bi slušali Aleksandra Vučića i njegovu političku samopromociju, od besa su sami krenuli da se vraćaju kući, uz psovke upućene SNS-u i predsedniku Srbije.

– Glasači Srpske napredne stranke psuju Aleksandra Vučića i govore kako su prevareni! Obećali su im da ih autobusima voze na izlet u Banju Vrdnik, a doveli su ih u Busije. Napustili su mesto okupljanja i krenuli sami da se vraćaju – napisao je na Tviteru Marko Dragoslavić i priložio video snimak, na kom se vide ogorčeni ljudi i kako govore da su prevareni!

Kako se vidi na snimku starije žene i muškarac, idu peške i objašnjavaju šta se dogodilo.

– J..  ja njega, bože mi oprosti. Nismo mi došli, prevareni smo.. Krenuli smo na drugu stranu – kaže jedna od penzionerki.

A na pitanje, “kako gospođo”, stiže odgovor.

– Mi smo krenuli za Banju Vrdnik, tamo da nas vode, a dovezli nas na drugu stranu! PREVARA! To je trebalo da bude ekskurzija…

Busije FOTO: ATA images

Muškarac kipti od besa i viče:

– Znaš kako me boli k… Idem ja kući mojoj. Da ih čekam do pola osam. Ima 200 autobusa, pa dok to izvuče.. Znaš koliko vremena treba.. – dodaje penzioner.

Podsetimo, centralni skup povodom 26. godišnjice progona i stradanja Srba u “Oluji”, održan je sinoć u Busijama, ali kako se vidi, na Vučićevom skupu nisu svi bili svojom voljom.

Eto, sve je jasno, SNS ponižava ljude, podmeće, vara čak i svoje glasače. Šta onda da očekuju ostali građani?!
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *