Petnaestogodišnjak iz Crne Gore vozio 200 kilometara na sat i dobio vaspitnu mjeru ukora

114

Tri muškarca, od kojih je jedan maloljetan, uhapšena su jer su upravljali vozilom brzinom većom od 100 kilometara na sat od dozvoljene na magistralnom putu Podgorica

U mjestu Goričani juče je kontrolisan R.B. /15/ koji je upravljao automobilom brzinom od 201 kilometar na sat na dijelu puta gdje je brzina ograničena do 80 kilometara. On je uhapšen zbog prekršaja u saobraćaju i priveden nadležnom sudiji za prekršaje, gdje mu je izrečena vaspitna mjera – ukor, navodi se u saopštenju.

Osim ovog maloljetnika, pripadnici Grupe policije za bezbjednost saobraćaja jučer su kontrolisali S.N. /61/ koji je upravljao automobilom brzinom od 194 kilometra na sat na dijelu puta gdje je brzina ograničena do 80 kilometara. On je uhapšen i priveden sudiji za prekršaje gdje je kažnjen novčanom kaznom od 800 eura.

Danas je kontrolisan Đ.P. /22/ koji je upravljao automobilom brzinom od 200 kilometara na čas na dijelu puta gdje je brzina ograničena do 80 kilometara. On je lišen slobode i priveden sudiji za prekršaje u dalju nadležnost.

Klix.ba
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *