“POČIVAJ U MIRU ANĐELE LEPI” – Neutešna porodica i prijatelji se danas opraštaju od djevojke (26)

190

Ivana Krivokapić (26) u subotu nađena mrtva u iznajmljenom stanu na Zvezdari biće sahranjena danas u 15 sati na groblju u Lovćencu, a njena porodica i prijatelji počinju da primaju saučešća danas od 10 sati.

Potresnim rečima porodica i prijatelji oprostili su se od nesrećne devojke, a čak je i nebo plakalo za njom!

Na društvenoj mreži Fejsbuk objavljena je njena umrlica, a komentari ispod slike samo su se nizali.

– Ogromna tuga i veliki gubitak svih nas koji smo poznavali ovog anđela i dušu od devojke! Počivaj u miru Anđele lepi, raširi svoja krila, Bog neka te čuva tamo negde gore – napisano je ispod objave čitulje.

– Draga Ivana, obogati taj svet gde si prerano otišla kao što si ovome ovde poklanjala boje, zvuke i vrednosti. Neka tvoja duša nađe mir, dete drago! – jedan od komentara.

– Dušo draga počivaj u miru,neka tvoja duša nađe mir u rajskom cveću jer im je došao jedan prelepi cvet, cvet koji je trebao da živi još dugo, neko je dao sebi za pravo da ga pre vremena ubere – napisao je korisnik društvenih mreža.

Podsetimo, smrt Ivane K. vodi se kao sumnjiva, jer su vrata stana bila zaključana, a ključ nije bio u bravi. U stanu nije bilo tragova borbe i premetačine, a nesrećna devojka pronađena je sa podignutom bluzom i raskopčanim pantalonama, dok su na vratu bili vidljivi podlivi.

Telo je odneto na obdukciju koja će definitivno utvrditi da li je devojka žrtva zločina ili joj se dogodilo nešto drugo.

Isplivala je i informacija da braća nesrećne devojke nisu razvalila vrata, kako se u prvi mah mislilo, već da su sestru ugledali kroz prozor sa zadnje strane zgrade, odnosno sa zajedničke terase, a da su potom pozvali policiju koja je ubrzo došla i ušla u stan.

(Blic)
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *