Pogledajte kako je RTS isekao govor Marinike Tepić o Vučićevim zlodelima VIDEO

272

Potpredsednica Stranke slobode i pravde i nosilac parlamentarne liste koalicije “Ujedinjena Srbija” Marinika Tepić rekla je za Nova.rs da je u predizbornom bloku RTS-a isečen deo njenog govora posvećen predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i da je razlog tome njena najava da će šef srpske države odgovarati nakon smene vlasti.

Tokom emitovanja preidizbornog bloka na RTS-u, govor Tepić, u kom ističe da će predsednik Srbije Aleksandar Vućić da odgovara za zlodela koja je počinio narodu, nije pušten do kraja. Umesto toga, obraćanje potpredsednice SSP je na državnoj televiziji predstavljeno kao njen osvrt na optužbe da koalicija koju vodi hoće “da ubije predsednika”, te da ona želi dobro zdravlje Vučiću.

Kako je objasnila Tepić za naš portal, RTS je od početka kampanje predložio strankama da dostave 20 sekundi video materijala za izborni blok i do sada nije uticao na sadržaj.

“Ovog puta nismo dobili ni tih 20 sekundi, pošto je na RTS-u je očito zabranjeno reći da će Vučić odgovarati. Da nema izbora, ne bismo imali ni tih krnjih 20 sekundi. Doduše, primetila sam da nas puštaju jednom u šest meseci, ali je to uvek bilo ‘ima sliku, nema ton’. Ne zovu nas za izjavu, već drže sliku nekoliko sekundi, a oni pročitaju šta žele – uglavnom nebitno”, objašnjava ona za Nova.rs.

U obraćanju, koje RTS nije pustio do kraja, Tepić je istakla da Vučić laže kad tvrdi da opozicija hoće da ga ubije, te da mu ona želi najbolje zdravlje i dug život.

“Da bi odgovarao i odslužio za sva zlodela koja si učinio ovom narodu”, glasi deo govora Tepić koji je isečen na RTS-u.

Nova.rs
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *