Pojavio se NOVI SNIMAK iz “Gotika”: Matej se veseli sa društvom, sve muči jedan detalj (VIDEO)

153

Na snimku se jasno vidi Matej Periš u provodu, niko nije ni slutio šta se sprema

Mladić Matej Periš (27) iz Splita nestao je u noći između 30. i 31. decembra u Beogradu, a poslednji je put viđen u Beton hali.

Potraga za njim traje već mesec i po dana, a kockice oko Periševog nestanka i dalje se nisu sklopile.

Upravo su se, zbog misterije kojom je ovaj slučaj obavijen, na društvenim mrežama danima pojavljivale najrazličitije teorije o tome da li je mladi Splićanin živ ili nije, da li se negde krije i gde, da li je od nečeg bežao ili ka nečemu išao u noći kada je poslednji put viđen…

On je noći kad je nestao samo nekoliko sati pre viđen u poznatom beogradskom klubu “Gotik”, na nastupu Elene Kitić.

Na snimku se jasno vidi Matej Periš u provodu, niko nije ni slutio šta se sprema.

Policija iz tehničkih razloga ne može da dođe do komunikacija koje je imao Matej Periš u noći nestanka. To se pre svega odnosi na komunikacije koje je mogao da ima preko raznih aplikacija za razgovor i dopisivanje u noći nestanka.

Kada bi telefon bio pronađen bilo bi mnogo lakše da se ti podaci povrate direktno iz njega. Upravo telefon Periša je uneo zabunu u slučaj istrage nestanka, jer se postavlja pitanje kako je moguće da je aparat odašiljao signal dva i po sata nakon što je Matej poslednji put viđen, ako se pretpostavlja da je bio u vodi. Proizvođač aparata je istakao da je to nemoguće.

Smatra se da bi on mogao biti ključan u razrešenju misterije nestanka Mateja Periša.

Matejev otac Nenad Periš je takođe rekao da ga i dalje muči pitanje oko toga šta se sa telefonom dogodilo. Rekao je kako je Matej imao novi mobilni koji ima mogućnost da bude u vodi do pola sata.

Objektiv.rs
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *