Pojavio se snimak iznošenja pijanog popa iz Lidla VIDEO

165

Dva policajca koji iznose sveštenika iz “Lidla” zbog nedoličnog ponašanja, scena je kojoj su pre dva dana oko 19.00 sati posvedočili mnogobrojni stanovnici Inđije. Sada se pojavio i video snimak.

Na video snimku se vidi sveštenik koji sedi na podu prodavnice i govori da mu nisu ukazali dostojanstvo. Potom se vide i dvojica policajaca, koji su ga uhvatili za noge i izneli iz prodavnice do policijskog automobila.

Kako je preneo lokalni portal Inmedija reči očevidaca, sveštenik je radnike ovog marketa ubeđivao da mu robu koju je uzeo u marketu ne naplate i pri tom odnesu u automobil.

Nakon dužeg odbijanja osoblja da mu pomognu u nameri da otuđi robu, sveštenik je seo i protestovao. Kako bi ga urazumili, akciji ubeđivanja da odustane od namere priključili su se i kupci koji su se zatekli tu, na sveštenikovo odbijanje da plati, radnicima marketa nije preostalo ništa drugo nego da pozovu policiju.

„Ovo je tragično, sveštenik u mantiji sa krstom oko vrata u vreme posta, vidno pripit sedi u marketu i traži da mu se pokloni roba koju je uzeo i ne želi da plati“, kaže starija gospođa koja je svedočila incidentu.

“Nisu svi sveštenici ovako bahati, ja sam vernik i znam mnoge sveštenike koji su umereni, dobronamerni i pošteni ljudi pre svega. Šta se desilo i dalje ne mogu da poverujem”, reči su jednog od kupaca koji se zatekao u vreme incidenta.

Nakon dužeg ubeđivanja sveštenika da odustane od namere uzimanja robe bez plaćanja i protesta, policiji nije preostalo ništa drugo nego da iznesu sveštenika iz marketa.

Eparhija sremska i Srpska pravoslavna crkva do sada se nisu oglasili povodom ovog incidenta.

Video na linku

https://nova.rs/vesti/hronika/pojavio-se-snimak-iznosenja-svestenika-iz-lidla-u-indjiji-video/

Nova.rs




Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *