Pojavio se video: Saradnica na Stanivukoviću uči da jaše konja

158

Video u kojem djevojka u kancelariji sjedi na leđima Draška Stanivukovića, gradonačelnika Banjaluke, dok je on uči kako se jaše konj, pojavio se na internetu i za veoma kratko vrijeme postao viralan, ali i izazvao brojne reakcije.

Inače je poznato da je Stanivuković veliki ljubitelj konja i jahanja, a djevojka koju je zanimalo kako se to radi i koja je željela da joj to gradonačelnik Banjaluke pokaže je, kako tvrdi novinar Slobodan Vasković na svom blogu, Olga Babić, zaposlenica Gradske uprave i desna Stanivukovićeva desna ruka.

“Kada pogledate video klip koji objavljujem biće vam jasno zašto sam ostao bez komentara i zbog čega sam post naslovio sa “Banjalučki Psiho: I Gradonačelnika jašu, zar ne!”, napisao je Vasković na svom blogu iznad objavljenog videa.

Nije poznato ko je snimao video, ali na njemu je primjetno da je djevojka bila poprilično zainteresovana da nauči kako se jaše konj, a Stanivuković joj je to sa istim žarom i pojašnjavao.

“Ispraviš leđa i uzmeš moje kragne kao da su od konja uzde i to su dizgini”, pojašnjavao je Stanivuković uz obrazloženje kada i u kojoj mjeri uzde treba povlačiti, udariti ga uz simuliranje jahanja, a djevojka mu je sjedila na leđima i uzvikivala “Ojha!”.

N1
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *