POLICIJA NAORUŽANA “DO ZUBA” UPALA NA 22 LOKACIJE Pogledajte veliku akciju hapšenja pripadnika klana Velje Nevolje koji su DILOVALI DROGU PO SPLAVOVIMA I KLUBOVIMA (VIDEO)

164

Policija je rano jutros upala u stanove i druge prostorije na čak 22 lokacije, koje su koristili pripadnici organizovane kriminalne grupe okupljene oko Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja.

U velikoj akciji jutros je uhapšeno 14 osoba zbog sumnje da su dilovali drogu na dva poznata beogradska splava i u jednom klubu. U pitanju su lokali koje je obezbeđivala ekipa Velje Nevolje.

– Osumnjičeni se terete da su kao pripadnici organizovane kriminalne grupe, u dužem vremenskom periodu, obezbeđivali više poznatih beogradskih klubova gde su vršili distribuciju opojne droge.

Pretresom stanova i drugih prostorija na 22 lokacije, koje su koristili pripadnici ove organizovane kriminalne grupe, pronađena je veća količina narkotika, oružja i novca – saopštila je policija.

Kako je saopštilo Tužilaštvo za organizovani kriminal, uhapšeni su osumnjičeni da su drogu prodavali na splavovima “Port” i “Fristajler”, kao i u klubu “Kasina”.

Takođe, su opojnu drogu dostavljali na tražene adrese i prodavali je na beogradskim ulicama.

Tužilaštvo za organizovani kriminal je danas donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv 17 lica, svi iz Beograda, budući da se tri pripadnika ove organizovane kriminalne grupe već nalaze u pritvoru.

Naredba o sprovođenju istrage doneta je protiv: Lazara Marinkovića, Marka Trajkovića, Veljka Ogurlića, Stefana Simića, Uroša Bulajića, Marka Prlje, Aleksandra Krstića, Luke Gemaljevića, Alekse Košutića, Borislava Marmuta, Predraga Vučkovića, Luke Ostojića, Luke Mumovića, Stefana Milanovića, Nikole Filipovića, Vasilija Nikolovskog i Alekse Vasića.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *