POLICIJA PRETRAŽIVALA JAME PO NJIVAMA Zbog ubistva porodice Đokić ušli u svaku kuću u Moravcu, meštane pitali za JEDNO VOZILO

121

Dan posle velike pretrage Moravca u kojem su 2. oktobra pronađena spaljena tela Gorana Đokića (57), njegove supruge Gordane (56) i dvadesetpetogodišnje ćerke Lidije, u ovom aleksinačkom selu sve je mirno. Dok je u subotu u Moravcu i okolnim selima bilo stotinak policajaca, koji su ušli u svaku kuću, danas njihovo prisustvo nije bilo vidljivo. Mada zvaničnih informacija o rezultatu policijske akcije nema, meštani tvrde da ono što je traženo, u Moravcu nije nađeno.

Goran Bećirović kaže da je i on u subotu imao neočekivane goste.

– Mnogo je policajaca bilo u Moravcu, išli su od kuće do kuće. Trojica su došla kod nas, tražili su brojeve telefona svih ukućana. Legitimisali su nas, raspitivali se jesmo li nešto videli, mi smo nekako tu na udaru, kuća nam je baš na početku ulice kojom se ide ka domu Goranove majke. Pitali su za neko crveno vozilo i za neku prikolicu i da li imamo još neko vozilo osim traktora. Nismo mogli ništa korisno da im kažemo, čitav dan radimo, skupljamo staro gvožđe, ko će da pazi šta se noću radi. Strašno je to što se desilo Đokićima, svi smo mnogo potreseni, voleli bismo da pomognemo, ali ne znamo kako. Trebalo bi policija noću da bude prisutnija, možda se ovo ne bi ni desilo da su tu bili češće – kazao je za Telegraf Bećirović.

Kaže da je Gorana znao, jer je rodom iz Moravca, ali da ga nije često viđao jer je živeo u Aleksincu.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *