Porodica Siniše Mihajlovića razočarana u Piksija i Zlatana Ibrahimovića

242

Siniša Mihajlović sahranjen je u Italiji, drugoj domovini, na svoju krsnu slavu Svetog Nikolu. Potresne su bile scene ispred Bazilike Santa Maria degli Angeli e dei Martiri u kojoj je održano opelo. Neutešna majka, supruga, deca, unuka, brat… Suze nisu krili ni prijatelji, kolege, navijači koji su, kada je kovčeg iznet iz crkve, upalili baklje i ispratili ga na poslednji put.


ATA Images

Dan kasnije, Sinišin rođeni brat Dražen Mihajlović obratio se javnosti otvorenim pismom u kojem se zahvalio čak i onima koji su u najtežim trenucima razočarali porodicu.

“Zahvaljujem se delu delegacije FSS koji je došao na poslednji ispraćaj našeg Siniše. Jedino ostaje nejasno zašto se nisu udostojili da izjave saučešće članovima porodice i pruže reči utehe.

Zahvaljujemo se čak i onima koje je moj brat smatrao velikim prijateljima i učestvovao u stvaranju njihovih karijera, a koji se nisu pojavili na sahrani niti izjavili saučešće porodici. Njima na čast”, naveo je Dražen Mihajlović.


ATA Images

Kako prenose domaći mediji, reč o je selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju, koji se nije udostojio da Mihajlovićima izjavi saučešće, kao i o Zlatanu Ibrahimoviću, koji, niti je izjavio saučešće, niti je došao na Mihin poslednji ispraćaj.


hellomagazin.rs
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *