Porodica zaboravila kćerku na pumpi kod Niša

129

Policija je zbrinula devojčicu iz Turske koju su roditelji zaboravili na benzinskoj pumpi u blizini Niša, na deonici autoputa Niš-Beograd, potvrdili su agenciji Beta u Policijskoj upravi u Nišu.

Nestanak deteta primetili su tek u Lapovu, pa su alarmirali tamošnju policiju koja je obavestila niške kolege, pa je devojčica zbrinuta do povratka roditelja, prenosi mediji.

Nesvakidašnji događaj odigrao se 7. avgusta na pumpi na deonici auto-puta Beograd – Niš.

“Devojčica i njen brat su spavali na zadnjem sedištu automobila kada su roditelji napustili vozilo. Tokom njihovog odsustva i 14-godišnjakinja je izašla iz kola, ali se mimoišla sa ocem i majkom. Oni su ušli u automobil i nastavili put, a da deteta nema primetili su tek kod Lapova, kada se dečak probudio i rekao im da mu je sestra nestala”, rekli su sagovornici upoznati sa slučajem.

Turski državljani otišli su u Policijsku stanicu Lapovo i zatražili pomoć, nakon čega je alarmirana i niška policija.

Prema izvorima Telegrafa, policijski službenici PU Niš odmah su otišli na benzinsku pumpu i zatekli tinejdžerku kako sedi na klupi. Kod sebe je imala putnu ispravu, pa je potvrđeno da je reč o devojčici koju roditelji traže.

Policajci su ostali uz devojčicu sve dok je roditelji nisu preuzeli i nastavili put.

U Policijskoj upravi potvrđeno je da su njihovi službenici zbrinuli maloletnu devojčicu zatečenu na benzinskoj pumpi u okolini Niša do dolaska roditelja.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *