POSLEDNJA FOTOGRAFIJA PRED SMRT Otac i sin pozirali pred kamerom na plaži, a onda je usledio HOROR (FOTO)

141
Slika mališana koji se igra na obali mora vode dok je njegov otac ronio u plićaku fotografisana je svega nekoliko trenutaka pre nego što ga je napala i ubila velika bela ajkula.

Tailia Crav nije ni slutila da će ovo biti poslednja srećna fotografija njenog dvogodišnjeg sina Levija zajedno sa ocem Dankanom (32) iz ​​Varrnamboola u zapadnoj Viktoriji.

Porodica je kampovala u Port MacDonnell-u na obali Južne Australije prošlog meseca kada je otac Dankan nestao u vodi oko 17 časova, dok su njegova supruga i sin uživali na plaži, nesvesni da nešto nije u redu.

Tailija je na fotografiji uhvatila sina Levija koji igra sa žutom lopaticom na pesku u prvom planu, dok se njegov otac Dankan se vidi u daljine, u gornjem levom uglu dok roni s maskom i uživa u vodi.

Ajkula

Nekoliko minuta kasnije mu se gubi svaki trag.

Njegovi ostaci pronađeni su u blizini popularnog živopisnog mesta nakon što su timovi za potragu ranije sa mesta događaja pronašli pocepano mokro odelo i peraje.

– Iako možda nikada nećemo znati sa sigurnošću, na osnovu dokaza koje imamo, sada verujemo da je Dankan pretrpeo infarkt mnogo pre dolaska ajkule – rekla je porodica u izjavi.

– Teši nas činjenica da je u miru preminuo u vodi.

srbijadanas.com/
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *