POTRESNI DETALJI UBISTVA TROČLANE PORODICE Tijela Đokića bačena na groblju životinja?!

137

Tela Gorana (57), Gordane (56) i njihove ćerke Lidije (25) Đokić, koji su u noći između 26. i 27. septembra svirepo ubijeni i spaljeni u Moravcu kod Aleksinca, navodno su nađena u jami u kojoj meštani tog sela sahranjuju stoku i kućne ljubimce, saznaje Alo!.

Izvor našeg lista navodi da su forenzičari na mestu zločina, među telima žrtava, pronašli kosti nekih životinja.

– Taj deo polja u Moravcu dobro je poznat svim meštanima i oni ga godinama koriste kao groblje za životinje. To je samo još jedan dokaz da je ubica poznavao porodicu Đokić i da je dobro isplanirao zločin – objašnjava naš izvor.

Kako dodaje, osim kostiju životinja, istražitelji su navodno pronašli i nakit za koji se sumnja da je pripadao ubijenoj Lidiji.

“Činjenica da je ubica ostavio skupocene lančiće i narukvice govori da zločin nije počinjen zbog materijalnih stvari, već da je posredi verovatno osveta. Iako se pominjalo da su Đokići likvidirani zbog 100.000 evra, koliko je navodno bilo u njihovom automobilu „pasat“ kobnog dana, policija sumnja da je pljačka bila samo maska. Motiv hladnokrvog ubistva i dalje se istražuje” – podvlači sagovornik.

Kako je Alo! već pisao, najnoviji podaci iz istrage pokazuju da je sahrani tročlane porodice na groblju u Žitkovcu navodno prisustvao misteriozni muškarac, koji je iz prikrajka, skriven u šiblju, posmatrao pokop.

“Reč je o osobi koja ima oko 50 godina, visine oko 175 centimetara, s kratkom bradom, dugom tamnom kosom, a preko ramena je nosila ranac. On je najpre posmatrao kuću Đokića dok je trajalo opelo u dvorištu, a kasnije je krenuo za povorkom na groblje, odakle je nastavio da posmatra ožalošćene. Policija ispituje da li je reč o potencijalnom osumnjičenom” – podseća izvor.

Sumnja da je ubica možda posmatrao sahranu probudila se i u Božidaru Spasiću, nekadašnjem pripadniku DB-a, koji je svoju teoriju potkrepio činjenicom da „ubice prate sve što se govori i piše“.

“Ovo je jedan od težih slučajeva koji se dogodio u našoj zemlji. Ljudi su preplašeni, a ubica je na slobodi. On je morao da pripremi teren. Kada se radi o ovakvim ubistvima, nije nemoguće da je počinilac prisustvovao sahrani ili da je poslao nekoga da je umesto njega posmatra” – izjavio je Spasić.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *