POZNATI VODITELJ KADA JE PREŠAO NA ISLAM TADA JE ŠOKIRAO CIJELU SRBIJU!

507

Ljubiteljima nemačke Bundeslige i navijačima nacionalnog tima Bosne i Hercegovine, i dalje u ušima odzvanja glas Marjana Mijajlovića, regionalno poznatog sportskog komentatora.

Popularni voditelj i sportski komentator Marjan Mijajlović prije nekoliko godina prešao je na islam, a o njemu i zašto je prešao priča se i dan danas. Inače, Marjan je jednom prilikom izjavio da mu je ova promjena jako potrebna jer osjeća da mu nešto nedostaje u životu.

Ova odluka mu je donijela mnogo dobrih stvari s jedne strane, ali i loših stvari s druge strane, jer njegova porodica nikako ne može prihvatiti činjenicu da je on sada musliman. Majka mu je u jednom trenutku rekla “vojim bi rukama iščupala utrobu koja ga je rodila!”. Ne kaje se i promijenio je ime Marjan u Mustafa.

Mijajlović sada živi u Beogradu gde se stara upravo o bolesnoj majci i bratu, a navodno se iz Švajcarske gdje je radio u Srbiju vratio 2018.

Njegov hrapavi glas ponovo je prošao kroz zvučnike televizora širom Balkana, kada se javio iz izolacije gde je potvrdio kako se nalazi u srpskoj prestonici.

Tako su posle tog gostovanja popularnog komentatora zvali za intervju, ne bi li saznali šta trenutno radi i gdje je bio tokom medijske ilegale.

– U proteklom periodu sam svašta radio. Prije svega selidbe. Nosao sam ormare, kauče, a naučio sam i moleraj, što je pohvalno. Radim sa jednim našim čovjekom u Beogradu. Sve su to stvari koje nemaju apsolutno nikakve veze sa novinarstvom. Stvarno je bilo svega i svačega. Finih, ali i manje finih stvari. Ali, ko hoće da radi uvijek ima posla. Nećemo sada reći ništa novo ako kažemo da je novinarstvo potcijenjeno. I kada sam prije 20 godina radio u Žurnalu, morao sam da imam još jedan posao, rekao je on.

On je najavio i mogući povratak u novinarstvo, kao i da je zbog fanova otvorio društvene mreže i da želi da se vrati fudbalu.

– Posle onog gostovanja na “FACE TV” stvari su se promijenile. Prijatelji Mahir Hodžić i Armin Skalonja su bili uvijek uz mene, ima tu još nekih ljudi, da sve ne nabrajam. Dakle, nakon razgovora kod Senada Hadžifejzovića počeli su brojni upiti, ali je pozitivna reakcija ljudi bila za mene nešto što me natjeralo da ponovo razmislim o svemu. Mislio sam da su me mnogi zaboravili. Stvarno, kada sam vidio broj pregleda emisije, a na Fejsbuku sam za dan prikupio preko hiljadu prijatelja. Aktivirao sam se na društvenim mrežama nakon skoro 10 godina. Dok sam bio na “FACE TV-u”, nisam imao svoj profil. Bile su samo fan grupe, a to su drugi stavljali vijesti. Jutjub kanal je, takođe, pokrenut kako bih pričao o fudbalu svim mojim simpatitzerima, poručio je Mijailović.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *