“Prijatelji, upravo mi je rečeno da mi je zabranjen ulazak u Crnu Goru” FOTO

153

Nekadašnji predsednik studenata Pravnog fakulteta u Beogradu Nemanja Vučković tek kada je napuštao Crnu Goru saznao je da mu je zabranjen ulazak u tu državu.

“Prijatelji, upravo mi je na graničnom prelazu kod Rožaja nakon sat vremena provere, i izlasku iz Crne Gore rečeno da mi je zabranjen ulazak u Crnu Goru i da se nalazim na spisku osoba koje ne mogu na teritoriju Crne Gore”, napisao je Vučković na svom profilu na Fejsbuku.

On objašnjava da je imao čistu sreću da uđe na teritoriju te države, preko graničnog prelaza kod Trebinja, gde ga nisu potpuno i kompjuterski proverili.

Пријатељи, управо ми је на граничном прелазу код Рожаја након сат времена провере, и изласку из Црне Горе речено да ми је забрањен улазак у Црну Гору и да се налазим на списку особа које не могу на територију Црне Горе.
Као и да сам чистом срећом ушао на територију Црне Горе преко граничног прелаза код Требиња (из правца БиХ) и да приликом уласка гранични службеник није извршио потпуну проверу и да ми је само стављен печат, без компјутерске провере и да је иста одрађена сигурно бих био враћен назад, још пре 8 дана.
Дубоко сам разочаран овим стањем, и сигурно ћу се још оглашавати на ове околности. Нисам једини коме је забрањен улазак у последњих годину дана, ту су Владо Георгиев, Матија Бећковић, Дејан Мировић итд. али свима је поново допуштен улазак и скинути су са листе забране.
Телефон из техничких разлога ми није доступан наредна два дана вероватно, тако да ћу комуницирати преко Фејсбука и мејла [email protected]Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *