PRINC KARAĐORĐEVIĆ STIGAO U TREBINJE, PA PORUČIO: DRINA NIJE GRANICA! DOBIO JE MNOŠTVO ODGOVORA

264

Princ Filip Karađorđević, koji odnedavno nosi i titulu nasljednika „krune“ Karađorđevića iz susjedne Srbije, izazvao je brojne reakcije svojom objavom iz Trebinja kojom je indirektno negirao državnost Bosne i Hercegovine.

Karađorđević je pozirao u staroj jezgri Trebinja sa suprugom Danicom i sinom Stefanom.

Tradicionalno, pred Preobraženje, stigli smo u Trebinje. Ovde smo kao kod kuće. Drina nije granica – naveo je Karađorđević.

Uslijedili su brojni komentari na mrežama u kojima je Karađorđević oštro kritiziran.

Jeste, lažu te – napisao je Dragan Mioković, penzionisani policajac i legenda odbrane Sarajeva.

Naravno da nije, rijeka je.

Osim što je granica Drina je i masovna grobnica zločina koje su počinili ljudi iz vaše zemlje. Zemlje iz koje ste onomad pobjegli sa zlatom – samo je jedan od komentara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Princ Filip je u posljednjem intervjuu prošlog mjeseca otkrio postoji razdor u dinastiji Karađorđevića. Kazao je da njegov otac, prestolonasljednik Aleksandar Karađorđević svog unuka Stefana, Filipovog sina, nije vidio skoro tri godine, kao i da je odbio susret sa “majkom svoje djece” princezom Marijom da Glorijom od Orleana i Braganse, tokom njene nedavne posjete Srbiji. Filip je potvrdio špekulacije o problemima u odnosima u okviru dinastije Karađorđević, koji su kulminirali abdikcijom njegovog starijeg brata Petra Karađorđevića.

Izgleda da kada god neko ima problem u porodici ili državi udari na Bosnu i Hercegovinu, pa je, eto, našao i princ nepostojeće monarhije, čiji su preci davno pobjegli iz nekadašnje zajedničke države
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *