Pronađena PRIBOJKA u JAKO TEŠKOM STANJU, prebačena je u bolnicu

427

Tinejdžerka Ilinka Dujović, posle više od 24 sata potrage pronađena je na visu Bić iznad Priboja.

Prema još uvek nepotvrđenim informacijama, djevojka je prebačena u pribojsku bolnicu i nalazi se u lošem stanju, zbog, kako se sumnja, trovanja prozrokovanog tabletama.

Inače, nestanak tinejdžerke policiji je prijavila njena porodica, nakon čega se gotovo cijeli grad uključio u potragu.

Poslednji put je viđena na snimcima sa sigurnostih kamera sa jednog od objekata pored Železničke stanice u Starom Priboju, koja se nalazi uz samu magistralu puta koji vodi prema granici sa Bosnom i Hercegovinom. Na snimku se vidi djevojka kako ide ulicom obučena u plavoj trenerci, patikama i sa crnom torbom u ruci. Porodica tinejdžerke, juče je alarmirala policiju i prijavila nestanak, a gotovo cijeli grad digao se na noge i tragao za njom.

Ilinkina majka u objavi na društvenoj mreži Fejsbuk ranije molila je na sve Pribojce da se tačno u podne okupe ispred Železničke stanice i nastave sa potragom.

Molim Vas da se u 12 sati na Železničkoj stanici sakupi što više ljudi i da krenu u potragu. Do 2 posle ponoći su je tražili planinari i nastavili su potragu jutros u 7. Njen otac će doći u 12 kod Železničke i krenuti u potragu sa ljudima koji budu tamo – navodi se u postu Ilinkine majke objavljenom na Fejsbuku.

Inače, prema nezvaničnim informacijama, tinejdžerka prije nego što je napustila kuću poljubila je psa i brata i izašla iz porodičnog doma bez telefona, dokumenata i novca.

Izvor Sandzak Danas/ Blic
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *