Puna kuća djece: Rodila je 16, ne namjerava da stane – dok više ne bude mogla

165

Dženi i njen suprug Rej Bonel iz Kvinslenda u Australiji imaju ogromnu porodicu. Roditelji su devet sinova i sedam ćerki, starih od šest do 31 godinu.

No, najveća australijska porodica priznaje da im još nije dosta dece. Dženi uvid u svoj užurbani život deli na Instagramu i Jutjubu i šesnaestoro dece smatra blagoslovom.

U novom video-snimku na Jutjubu par je odgovarao na pitanja pratilaca te su jasno dali do znanja da žele još dece.

“Mnogo je odricanja koje dolazi s porodicom ove veličine, ali za nas je to ispravno. Za mnoge druge ljude to možda ne bi bilo.

Ulažemo 100 odsto u vaspitanje svoje dece i u svoj porodični život koji je za nas, baš takav kakav jeste, savršen”, zaključila je Dženi.

Dženi i Rej su se upoznali na plesu. Ona je prišla svom današnjem suprugu i zamolila ga za ples.

Ostalo je istorija. U braku su 32 godine, a Dženi ističe da je u svakoj trudnoći uživala pa to smatra ključnim razlogom zbog kojeg imaju toliko dece.

Na Instagramu dele detalje iz porodičnog života, pa i kako izgleda kada idu u nabavku, gde ih obično pitaju da li “vode motel”, kako izgleda kada deci spremaju obrok i slično.

Deca Dženi i Reja Bonela imaju od pet do 30 godina, a mama je nedavno na Instagram profilu “Bonel porodica” prikazala kako izgleda njihov ručak.

Na slici se vidi kako deca sede na podu odakle uzimaju posluženi pomfrit i umak.

Brzo rešenje bez pranja tanjira nekad je i neizbežno kada imate 16 dece, ali se nadamo da ovo jelo nije svakog dana na meniju mada na profilu vidimo da su im prženi krompirići među omiljenom hranom.

Kada je u pitanju ishrana ove velike porodice, oni na nedeljnom nivou kupuju 36 litara mleka, pojedu 72 jajeta, 30 pilećih bataka, desetak pogača i 24 kiflice.

U proseku na nedeljnom nivou troše više od 30.000 dinara za kupovinu hrane.

B92
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *