Putnik pokušao da otvori vrata aviona, stjuardesa ga udarila loncem VIDEO

157

Avion kompanije “Amerikan Erlajns” je preusmeren na Međunarodni aerodrom Kanzas Siti u Misuriju proteklog vikenda zbog jednog putnika.

Avion je leteo iz Los Anđelesa prema Vašingtonu, ali je preusmeren u Kanzas Siti zbog putnika koji je pravio probleme. Reč je o 50-godišnjem muškarcu koji je optužen za napad i zastrašivanje stjuardese, kao i za ometanje posade aviona u obavljanju dužnosti.

Putnik je posadi rekao da ljudi pokušavaju da ga povrede i da su ga pratili kada je ušao u avion. Dodao je da je čuo putem telefona kako „osobe povređuju njegovu porodicu“. Kada je upitan kako te osobe izgledaju, on je pokazao na osobu koja je sedela pored njega te je rekao da još jedna osoba ima nož.

Stjuardesa je uzela mobilni telefon od muškarca te je ustanovila da je pokušao da pozove policiju, ali poziv nije uspeo.

Nekoliko minuta nakon što je seo na svoje mesto, tražio je od posade čašu vode, a potom je došao do kokpita i “rekao posadi da ne leti i da ga posada aviona laže”.

Potom je sjuardesa iskoristila kolica kako bi napravila distancu između sebe i problematičnog putnika. On je sa kolica uzeo plastični pribor za jelo te ga je stavio u rukav držeći ga kao bodež.

Uzeo je i malu flašu šampanjca i pokušao da je razbije i da gura kolica prema jednoj od stjuardesa, a potom je pokušao da otvori vrata aviona. Stjuardesa je uzela lonac za kafu i udarila putnika dva puta u glavu, a onda su prišli drugi putnici i pomogli stjuardesama da ga savladaju.

Jedan od putnika je bio policajac koji je odmakao problematičnog putnika od vrata, drugi ga je udario pesnicom, dok ga je treći oborio na tlo. Nakon što je avion sleteo, policija i FBI su ušli u avion i uhapsili muškarca.

Nova.rs
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *