Radikalizovan protest poljoprivrednika! Blokiran izlaz na autoput

181

BEOGRAD – Poljoprivrednici koji treći dan blokiraju brzu saobraćaj, na raskrsnici kod naplatne rampe autoputa E 75 u opštini Lapovo, nakon vijesti o pregovorima u Vladi Srbije blokirali su izlaz na autoput, objavio je N1.

“Ovde ostajemo dok ne čujemo dobre vijesti od naših kolega iz Vojvodine i ostalih sa pregovora sa Brnabić i Nedimovićem. Sve je više traktora iz Batočine, Brzana, Lapova, Rače i Kragujevca ovdje kod motela Straževica”, rekao je poljoprivrednik iz Rače Milan Milošević.

“Ovde na 200 metara od autoputa, na raskrsnici može da se kolima prođe starim putem od Lapova prema Brzanu i Jagodini. Saobraćajna policija radi korektno svoj posao, svaka im čast. Incidenata nije bilo. Sinoć su se u Beogradu predstavnici Vlade i uljara ponašali bahato, kako nam prenose naše kolege pregovarači”, rekao je za N1 poljoprivrednik i profesor srednje škole u Rači Jovan Golubović.

Poljoprivrednici na čvorištu brze saobraćajnice Kragujevac-Batočina i prilaza autoputu Beograd-Niš, na području opštine Lapovo, odlučni su da drže pod blokadom tu raskrsnicu, uz dodatnu radikalizaciju, u koordinaciji sa kolegama iz Vojvodine i Stiga.

beta
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *