ROMAN ABRAMOVIČ OTROVAN ZAJEDNO SA UKRAJINCIMA!? Oči su im crvene, ljušti im se koža sa lica!

258

Rus je u ulozi posrednika razgovarao sa ukrajinskim predsednikom Vladimirom Zelenskim.

Prema izveštajima američkih medija, sumnja se da su ruski oligarh Roman Abramovič i ukrajinski mirovni pregovarači osetili simptome trovanja nakon sastanka u Kijevu ranije ovog meseca!

Posle sastanka u glavnom gradu Ukrajine, oko kojeg su ruske snage, Abramovič i najmanje dva viša člana ukrajinskog tima, imali su simptome koji su uključivali crvene oči, stalno i bolno suzenje i ljuštenje kože na licu i rukama, navodi novinar portala “Vol strit žurnal”.

Takođe, objašnjeno je da se njihovo stanje poboljšalo i da nisu životno ugroženi, ali je nejasno šta je izazvalo simptome.

Abramovič je u ulozi posrednika razgovarao sa ukrajinskim predsednikom Vladimirom Zelenskim i ruskim liderom Vladimirom Putinom, saopšteno je ranije. Zbog svojih bliskih veza sa Putinom, tvorac moćnog Čelsija pretrpeo je žestoke sankcije i u Velikoj Britaniji i u Evropskoj uniji.

Ova vest dolazi posle glasine da je Abramovič navodno dao Putinu pisanu poruku od ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog, na šta je predsednik Ruske Federacije, takođe navodno, uzvratio veoma ljutito.

(Mondo)
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *