policija

Sandžak: Lopovi iz kuće ukrali 231.000 evra, pogledajte gdje su lopovi sakrili novac

767

Policija je dio novca pronašla kod dvojice osumnjičenih koji su uhapšeni u septembru, dok je još dio pronađen zakopan u dvorištu porodične kuće M. V. u Požegi

Policija u Prijepolju, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Prijepolju, nastavljajući rad na rasvetljavanju teške krađe 230.630 evra iz kuće u Novoj Varoši uhapsilijoš šest osoba, osumnjičenih da su počinili ovo krivično djelo.

Lisice na ruke stavili su R. J. (30), U. V. (21), M. V. (51), Z. V. (44), K. V. (34) iz Požege i M. T. (25) iz Kule se sumnjiče da su sa četiri osobe koje su ranije uhapšene, početkom septembra ove godine, iskoristivši odsustvo četrdesetdevetogodišnjeg vlasnika, ušli u njegovu otključanu kuću, a potom provalili u spavaću sobu i, nakon premetačine, uzeli ranac sa novcem.

UŽAS u Prijepolju: Lopovi iz kuće ukrali 231.000 evra, a evo gde su ZAKOPALI novac - Objektiv

Policija je dio novca pronašla kod dvojice osumnjičenih koji su uhapšeni u septembru, dok je još pronađen zakopan u dvorištu porodične kuće M. V. u Požegi.

Takođe, četvorica muškaraca iz Nove Varoši i jedan iz Knića su, kako se sumnja, znali i pomagali izvršiocima posle izvršenog krivičnog djela, pa je protiv njih podneta krivična prijava za krivično djelo prikrivanje.

R. J, U. V, M. V, Z. V, K. V. i M. T. je određeno zadržavanje do 48 sati i njima je na predlog tužilaštva sudija za prethodni postupak odredio pritvor.

Hapšenje 21 pripadnika navijačke grupe

(Telegraf.rs)
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *