Selma Mekić: Neka neko obavijesti Dada Polumentu da smo se razveli prije deset godina!

422

Svjedoci smo da je česta tema brak novopazarke Selma Mekić i Dada Polumente, iako su se razveli prije deset godina. FB status Selme Mekić prenosimo u cjelosti:

“Neka Dada Polumentu neko obavijesti da se od Selme Mekić razveo prije skoro deset godina. I da mu je zabranjeno da moje ime i prezime spominje javno, bilo to u pozitivnom ili negativnom kontekstu. Neka se pozabavi svojom ženom i djecom, i neka nedostatak medijske pažnje traži na drugom mjestu. Nikad u životu nisam spomenula njegovo ime javno. I ovo će biti prvi put da spomenem, a nadam se i poslednji, ukoliko se nauči pameti i prestane on mene da spominje.

Za svaki intervju koji sam dala, prvi uslov je bio da se njegovo ime ne spominje. Ja i on svakako znamo šta je prava istina i šta je bilo među nama, ali ja nemam potrebu da o tome pričam javno ili se pravdam bilo kome. Kad se ženio znao je koga i kakvu ženu ženi.

Nikad u svom životu nisam pravila senzacije na osnovu svog privatnog i emotivnog života. Tako da možda sam i sad zaljubljena, ali to sigurno neće biti senzacija na osnovu koje ću ja da profitiriam, skrećem pažnju na sebe i gradim nešto. Jedino što me je zanimalo je uvijek bila vjera, kultura, umjetnost i istina.

Čuvaj se besa strpljiva čovjeka Polumenta i pazi ubuduće šta pričaš, jer ti sigurno neću ostat dužna!🤫”
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *