SNAJKA JE PRIČALA DA IVAN NE MOŽE DA SE JAVI, A KAKO I DA SE JAVI KAD JE BIO U BURETU? Roditelji ubijenog Leskovčanina slomljeni

73

Biljana Stojanović (38) izvršila samoubistvo u kući, a na dan njenog pokopa u pomoćnoj prostoriji pronađeno i telo njenog muža Ivana (40) za koga su svi verovali da je na privremenom radu u Rusiji

 

Filmska priča koja je šokirala jug Srbije razotkrila se u danu kada je Biljana sahranjena, a kada se navodno, policiji obratio muškarac sa kojim je ona bila u emotivnoj vezi i rekao da mu je ona ispričala da je ubila muža za koga su svi verovali da je na privremenom radu u Rusiji!

Naime, prošle nedelje Stojanovićeva je nestala, a potom je pronađena mrtva. Ona se prema prvim informacijama otrovala, a porodica ju je sahranila 28.juna.

biljana stojanović
BILJANA STOJANOVIĆFOTO: PRINTSCREEN/FACEBOOK

Telo na čaršavu

– Biljanino telo pronađeno je u pomoćnoj prostoriji na belom čaršavu i jastuku, a pored je bila nekakva bočica. Nakon Biljanine sahrane policiji se navodno javio muškarac i ispričao da mu je ona nekoliko dana pre samoubistva rekla da je ubila muža pre tri godine, stavila ga u bure koje je prekrila i koje stoji u šupi i da ga treba tražiti u dvorištu, a ne Rusiji – kaže izvor Kurira i dodaje da je policija otišla tamo i otpočela pretres:

– Baš kako je čovek opisao, u buretu je pronađen zabetonirani leš za koji se sumnja da je Ivan Stojanović, a na kome je čak kosa bila netaknuta, odnosno, nije istrulela. Telo je odmah poslato na obdukciju, a sa policijom je bio i Ivanov brat – priča izvor.

ivan stojanović
IVAN STOJANOVIĆFOTO: DRUŠTVENE MREŽE

Ispostavilo se da je Biljana godinama pričala rođacima, kolegama i prijateljima, da je njen suprug Ivan otišao u Rusiju i da su se u međuvremenu rastali.

– Navodno, kolegama i prijateljima je pričala da joj nije slao novac, da živi teško, pa da čak mora da rasprodaje imanje – objašnjava izvor i dodaje da je istraga utvrdila da je Stojanović u Srbiju ušao 2019. godine i da više nije izašao iz zemlje:

Došao zbog tastove smrti

– On je pre tri godine došao u Leskovac kada je Biljani preminuo otac i organizovao sahranu. Posle toga su čak išli i na more sa svoje troje dece i od tada ga niko nije video. U prilog tome da niko nije sumnjao da Ivan nije živ govori i podatak da je on potpisan kao ožalošćeni na njenoj umrlici – priča naš sagovornik.

kuća strave u selu kod leskovca
KUĆA STRAVE U SELU KOD LESKOVCAFOTO: KURIR

Roditelji stradalog Ivana, Jovan i Ružica, za Kurir su naveli da su nakon snahine sahrane planirali da se jave policiji i prijave nestanak sina jer im je bilo čudno što ga nisu čuli tri godine.

– Nikad nam se nije javio, snajka je pričala da se redovno javlja svakog meseca, kao i unuke, ali da tata ne može da priča sa nama. Pa nije ni mogao kad je bio nabijen u bure i sahranjen. Biljanine sestre su nas stalno napadale što se Ivan ne javlja, što ne dolazi. Deca nisu smela ništa da kažu. Uvek nas je lagala, a ona ga je spakovala sa ljubavnikom – pričaju roditelji:

ivanova majka neutešna nakon otkrića da joj je sin zabetoniran i ubijen pre tri godine
IVANOVA MAJKA NEUTEŠNA NAKON OTKRIĆA DA JOJ JE SIN ZABETONIRAN I UBIJEN PRE TRI GODINEFOTO: KURIR.RS/M.S.

Unuci pričali da se čuju sa ocem

– Kad smo išli kod snajke ona ga je kao zvala iz druge sobe i izmišljala razloge zašto sad ne može da priča. Pre nekog vremena je najstarija unuka čak pronašla tatinu torbicu i pasoš, sve nam je bilo čudno i hteli smo da zovemo policiju, da prijavimo. On je prema njenoj priči bio u Rusiji, kao da ga je mafija otela, a tri godine je bio zazidan.

Roditelji navode da je Ivan pronađen u staji u kojoj su nekada čuvane krave, a da je tu ranije pronađeno i Biljanino telo.

– Na betonu je bila neka plava boja i par kapi, ona je u jaslama nađena, na belom čaršafu. Njene dve sestre kunu i proklinju mog sina, kao da je on kriv. Tad sam rekao, čekaj, ako ona nije živa, možda ni moj sin nije živ. Ljudima koji su je tražili bilo je sumnjivo i što je u toj prostoriji koja je uvek zaključana jedan deo zazidan – priča otac.

ivanov otac
IVANOV OTACFOTO: KURIR.RS/M.S.

Majka Ružica kaže da je Ivanovu lobanju video njegov brat Nenad.

– Preko betona su bili otpaci kukuruzovine. Idem na sahranu, ja je žalim, a moj sin mrtav, da dočeka da mu koske sahranjujem – jeca Ivanova majka.

Do zaključenja ovog broja Kurira nije saopšteno da li je Stojanović ubijen, kao ni da li je neko osumnjičen i uhapšen.

Kurir.rs
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *