SNIMAK OBRAČUNA U KOSOVSKOJ MITROVICI: Potraga za osobom koja je pucala, tuča nastavljena i u bolnici (VIDEO)

178

Kako prenose mediji, nakon pucnjave viđen je mladić kako hramlje, a tuča se u dva obračuna kasnije nastavila i ispred samog lokala. Povređeni su brzom intevencijom, vozilom hitne pomoći, prevezeni u bolnicu, a ubrzo je na lice mesta stigla i policija.

Policija je potvrdila za medije da su ranjena dvojica mladića, i to jedan u predelu butine, a drugi u nožni prst. U naknadnom saopštenju, Radović je danas naveo da su vatrenim oružjem sinoć ranjena lica sa inicijalima A. S. (28) – ranjen u predelu butine i M. N. (26) – u nožni prst.

– Obojica su zbrinuta u KBC-u Kosovska Mitrovica na odeljenju Ortopedije i u stabilnom su stanju – otkrio je Radović i dodao da je osim njih, i muškarac P. L, takođe je zbog povrede noge zadobijene u tuči, zbrinut u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Radović navodi da je tuča zapravo počela u samom kafiću, a da se potom nastavila na ulicama grada, a kasnije i u hodnicima bolnice.

– Zbog toga je pozvano pojačanje službenika policije, jer su sva lica koja su pravila nerede u bolnici bila u alkoholisanom stanju. Uspeli su da to brzo srede, i priveli su pet lica, od kojih su četiri muškarca i jedna devojka – precizira poručnik i dodaje da se radi o osobama J. N. (22), L. U. (22), B. R. (26) i B. S. (27), kao i devojci A. I. (27).

U daljem toku istrage radi se na pronalaženju NN lica koje je upotrebilo vatreno oružje, kao i drugih učesnika u tuči. Kako Radović ističe, lekari su se usmeno izjasnili da se radi o teškim telesnim povredama, a da će naknadno i pismeno dostaviti detaljnije o kakvim se povredama radi.

(Kossev)

https://www.youtube.com/watch?v=bGQqYbNYECY

 
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *