SNIMAK RACIJE IZAZVAO VELIKU BURU NA CETINJU! Policajac premlatio vlasnika koji nije pružao otpor (Video)

Snimak racije u jednom lokalu na Cetinju, na kojem se vidi kako policajac gazi po glavi i šutira muškarca koji ne pruža otpor, izazvao je veliku buru
Policija je kontrolu objekta sprovela sinoć, a tom prilikom jedan od policajaca upotrebio je prekomerenu silu, zbog čega je Uprava policije pokrenula i istragu.

– Uprava policije raspolaže saznanjima da je tokom vršenja policijskih poslova u navedenom objektu došlo do prekoračenja ovlašćenja na štetu jednog od lica prema kojem su se primenjivale mere kontrole. Apsolutno poštujući osnovna ljudska prava, pokrenute su interne procedure koje se odnose na utvrđivanje svih okolnosti i činjenica vezanih za predmetni slučaj – saopštili su iz crnogorske policije.

Kako javljaju crnogorski mediji, policajac je upotrebio prekomerenu silu nad vlasnikom lokala, koji je rekao da je napadnut iako je ispoštovao sve što mu je rečeno.

On je za Radio Cetinje rekao da je prilikom naredbe pripadnika Specijalne policije – uradio kako mu je rečeno, spustio se na kolena, a kada mu je rečeno da legne uradio je i to – Prema iskazu datom policiji, navodno su upućene uvrede, nakon čega su usledili udarci nogom. Vlasnik hotela je kako se navodi, podneo krivičnu prijavu.
Incident se dogodio oko 22 sata u bašti lokala, koji se nalazi na Cetinju.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.