SNIMLJENO UBISTVO MMA BORCA: Janjoš i Boća kolima pratili Goranca i Stefanovića, pa zapucali iz HEKLERA I KALAŠNJIKOVA (VIDEO)

146
Kako saznajemo, sigurnosne kamere snimile su likvidaciju, ali i to kako zeleni pikap “pežo” po Novom Sadu prati Kovačevića neposredno pre pucnjave.
 
Podsetimo, u pucnjavi koja se dogodila u Cankarevoj ulici ubijen je Stefanović, dok je Kovačević ranjen u desnu ruku, a istragom je utvrđeno da je prava meta napada bio Kovačević.
 
Raspisana poternica
 
– Dosad se mislilo da su Stefanović i Kovačević u momentu pucnjave bili u automobilu i da su napadnuti dok su se parkirali. Međutim, utvrđeno je da su Kovačević i Stefanović bili na motorima, kao i da su u trenutku pucnjave sa njima bila i dvojica Kovačevićevih sinova, takođe na motociklima – objašnjava naš izvor:
 
– Na snimku se vidi da neposredno pre pucnjave zeleni “pežo” prati četvoricu motociklista. Sumnja se da je za volanom “pežoa” bio Daniel Janjoš, koji se prošle nedelje predao policiji, dok je na zadnjem sedištu bio bivši policajac Dalibor Bogdanović Boća, za kojim je raspisana poternica.
 
Naš izvor kaže da se kobna pucnjava dogodila kada su motociklisti ušli u garažu u Cankarevoj ulici. – U dvorište su ušla dva motora, odnosno Uroš Stefanović i Goranac. Stefanović je ostao ispred zgrade, a Goranac je ušao u garažu. Tamo se zadržao dva, tri minuta – priča naš izvor.
LINK ZA VIDEO

https://www.kurir.rs/crna-hronika/3770017/snimljeno-ubistvo-mma-borca
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *