SPP u Rožajama osvojila dva odbornička mandata

186

Stranka pravde i pomirenja u Crnoj Gori ostvarila je najbolji rezultat od svog osnivanja u Rožajama, gdje je na lokalnim izborima, prema preliminarnim rezultatima, podržalo preko 800 građana.

Ovu stranku će u Skupštini Opštine Rožaje predstavljati predsjednik Stranke pravde i pomirenja u Crnoj Gori Seid Hadžić i počasni predsjednik te stranke Hazbija Kalač.

“Želim večeras da se ovdje svima zahvalim na povjerenju koje ste nam pružili. SPP u Crnoj Gori je ostvario maksimum od svoga postojanja, SPP u Crnoj Gori je ostvario takvu pobjedu u ovom ambijentu sa kojom se možemo ponositi svi mi, pa i cijeli ovaj grad. Večeras smo osvojili dva mandata, naš glas će biti u skupštoini predstavljen na onakav način kako to i zaslužuje ovaj narod. SPP želi nastaviti ovim putem da ova ekipa ljudi osjeti šta znači biti uspješan i šta znači biti na pravoj stran, to ćemo ako Bog da uskoro i ostvariti.

Pružili ste nam sada šansu i mi želimo najaviti našoj konkurenciji da ćemo biti onakav glas kakav oni do sada nisu čuli, onakav glas koji će, ako Bog da predstaviti sve naše ciljeve, sve naše potrebe, sve naše planove a sa druge strane i razotkriti sve njihove planove, rad ili nerad kakav su ostvarili u prethodnom ili će ostvarivati u budućem periodu. Želim da večeras ovdje svima se zahvalim, našim simpatizerima, našem timu, našim aktivistima. Ostvarili smo takav uspjeh u jednom neprirodnom ambijentu kakvim se svi mi možemo ponositi. Hvala vam puno, čestitam još jednom ovom gradu, ovom timu, SPP-u i najavljujem da ćemo biti neko ko neće dati da spava ovima sa druge strane i ko će ako Bog da se boriti da sutra bude predstavljen i u državnom parlamentu na onakav način kako to i zaslužuje naš narod”, rekao je Hadžić.

Izvor: SANA
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *