Spriječena tuča između glavnog tužioca Katnića i poslanika Milačića u Crnoj Gori

160

Na današnjoj sjednici skupštinskog Odbora za bezbjednost i odbranu spriječen je fizički obračun između glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića i predsjednika Prave Crne Gore Marka Milačića.

Incidentu je prethodila izjava Marka Milačića koji je rekao da bi Odbor trebalo da sasluša Zorana Lazovića i ostale koji su “u vezi sa klanom Veljka Belivuka”.

“Imamo direktne optužbe iz druge države o učešću crnogorskih državljana u najmonstruoznijoj kriminalnoj grupi, koja se svakim danom povezuje sa Crnom Gorom. Nisam ja Vas gospodine Katniću izjednačio sa Belivukom. Ja mislim da je Vaša odgovornost u toj grupi veća – politička, sistemska. To su obični likvidatori koji nisu mogli ništa da rade u ovvim zemlajma”, kazao je Milačić.

Predsjednik Odbora za odbranu i bezbjednost Milan Knežević je prekinuo i upozorio je Milačića da je iznio ozbiljne optužbe na račun Katnića i da mu on to neće dozvoliti.

Katnić je tražio Milačiću da se izvini, da ne bi došlo do fizičkog obračuna.

Milivoje Katnić je Milačića nazvao “bazdig****m”, nakon čega su krenuli jedan ka drugom. Veći incident spriječili su poslanici i skupštinsko obezbjeđenje.

Sjednica je prekinuta.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *